Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mateusz501
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 18:15 Temat postu: |
|
|
Szczerze powiedziawszy, to potrzebuję osoby, która będzie kontrolowała składki. Powiem prosto z mostu: potrzebuję admina. Trzeba będzie zrobić wybór. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy... gobo1 jest na urlopie na czas nieokreślony, a więc przyda się ktoś. Przynajmniej jedna osoba. Najprawdopodobniej wybór będzie na zasadzie głosowania na forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 18:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MeMenTo Gość
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 00:02 Temat postu: |
|
|
a wiec skladka tygodniowa ma swoje + i -
niekurzy chyba niewiedza jak nie tracic kaski ^^
co dzien chyba niekturym latwiej wpalcic niz pozbyc sie naraz tyle floty ^^ sam niechetnie bym wplaca 40 k wiec dzienna jest wpozo sam w statach nie tracisz tytlko - jest wojna gildii codziennie my wplacamy a ktos nas jebie ^^ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz501
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 11:16 Temat postu: |
|
|
MUSIMY SZYBKO COŚ ROZBUDOWAĆ, BO CAŁY CZAS JADĄ NAS WETERANIE I ZABIERAJĄ SPORO KASY
JAKIEŚ PROPOZYCJE? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz501
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 11:21 Temat postu: |
|
|
Teraz mam wątpliwości, co do ustalonych wpłat. Pamiętajmy o tym, że jak będziemy stopniowo wpłacać pieniądze to takie sytuacje bardzo często i będą się powtarzać, gdyż długi czas będzie musiał upłynąć, aby na coś nazbierać. Teraz to składka np. może być ogłoszona na 1 tydzień i mamy na coś konkretnego... |
|
Powrót do góry |
|
 |
rzelrzel123 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 13:25 Temat postu: |
|
|
wybaczcie, ale jeżeli ja mam NONSTOP centuriona, to rownież będę musiał płacić tyle, co pozostali?
przecież dzięki mnie(min.) dostajemy 3% zniżki + pieniążki wpływają na gildię.
najlepiej wybudować budynek, który pozwala na rekrutowanie większej ilości członków, bo jeżeli nas jest więcej, to dostajemy darmowe punkty podczas ataku(bo brakuje dla nas przeciwników).
a później można pomyślec o polu treningowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Illidan Moderator
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 20:02 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z rzelrzel'em co do budynku Forum Gladiatorus. Potrzebujemy trochę więcej członków do naszej gildii, więc można by ogłosić na tydzień lub 2 mobilizację, i będziemy wpłacać tyle pieniążków ile możemy - codziennie. A co do Centuriona - Jeśli "go" masz to chyba nie będzie to dla Ciebie problem wpłacić troszkę kaski Jednakże żeby coś ustalić, powinni się wszyscy wypowiedzieć, a blisko połowa członków gildii nie raczyła się nawet zarejestrować na forum. Można by wysłać do nich jakieś ostrzeżenie(?) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz501
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 20:26 Temat postu: |
|
|
Myślę, że trzeba tak zrobić jak pisze Illidan  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Illidan Moderator
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 09:10 Temat postu: |
|
|
Mała zmiana mego zdania...( zobaczyłem że znów nas obrabowali na 24k ). Więc najlepiej by było żeby wszyscy zaczęli robić paczki i ustalić dzień w którym wpłacamy złoto na rzecz gildii.
I jeśli już coś będzie założone to będzie trzeba wysłać wiadomość w gildii w grze z racji tego jak już powiedziałem - nie wszyscy się zarejestrowali na forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz501
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 14:22 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj postaram się tym zająć. Mam nadzieję, że uda mi się to ogarnąć. Chciałbym także wkrótce zorganizować wybór na Admina. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MeMenTo Gość
|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 01:06 Temat postu: |
|
|
nom racja caly czas nas jada:/ cos tam wpacam albo staram sie ale to sa grosze w poruwnaniu do calkowitej sumy wiec najlepiej ustalic termni i niech wszyscy wpalca!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz501
|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 16:11 Temat postu: |
|
|
Proponuję termin do 17.05.2011. Czekam na potwierdzenie. Jeśli się zgadzacie, to już napiszę wiadomość dla gildii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Illidan Moderator
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 09:35 Temat postu: |
|
|
Hmm to wtorek jest. Dla mnie w porządku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Illidan Moderator
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 09:37 Temat postu: |
|
|
Tylko dobrze by było żeby napisać do gildii żeby robili paczki ( jak nie wiedza co to jest to niech sobie sprawdzą) ponieważ szkoda by było żeby obrabowali członkom wiekszość kasy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MeMenTo Gość
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 10:34 Temat postu: |
|
|
dobra napisz dokladnie co i jak do tego 17 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pirusik
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2020 13:26 Temat postu: |
|
|
witam
Kupował ktoś jeździki w tym sklepie https://bialyslonik.pl/jezdziki ?? Moja bratowa wysłała mi ten sklep ale nikt nie odbiera jak próbuje się dodzwonić. A może ktoś wie czy mają gdzieś sklep w okolicy Poznania?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2020 13:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |