Forum GLADIATUS - FORUM GILDII WYBRAŃCY BOGÓW Strona Główna GLADIATUS - FORUM GILDII WYBRAŃCY BOGÓW
Forum Gildii Wybrańcy Bogów (Prowincja 20) z przeglądarkowej gry gladiatus.pl

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Składka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum GLADIATUS - FORUM GILDII WYBRAŃCY BOGÓW Strona Główna -> ROZBUDOWA
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mateusz501

PostWysłany: Sro Maj 04, 2011 18:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze powiedziawszy, to potrzebuję osoby, która będzie kontrolowała składki. Powiem prosto z mostu: potrzebuję admina. Trzeba będzie zrobić wybór. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy... gobo1 jest na urlopie na czas nieokreślony, a więc przyda się ktoś. Przynajmniej jedna osoba. Najprawdopodobniej wybór będzie na zasadzie głosowania na forum.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Sro Maj 04, 2011 18:15    Temat postu:

Powrót do góry
MeMenTo
Gość

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 00:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a wiec skladka tygodniowa ma swoje + i -
niekurzy chyba niewiedza jak nie tracic kaski ^^
co dzien chyba niekturym latwiej wpalcic niz pozbyc sie naraz tyle floty ^^ sam niechetnie bym wplaca 40 k wiec dzienna jest wpozo sam w statach nie tracisz tytlko - jest wojna gildii codziennie my wplacamy a ktos nas jebie ^^
Powrót do góry
Mateusz501

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 11:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MUSIMY SZYBKO COŚ ROZBUDOWAĆ, BO CAŁY CZAS JADĄ NAS WETERANIE I ZABIERAJĄ SPORO KASY Confused
JAKIEŚ PROPOZYCJE?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Mateusz501

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz mam wątpliwości, co do ustalonych wpłat. Pamiętajmy o tym, że jak będziemy stopniowo wpłacać pieniądze to takie sytuacje bardzo często i będą się powtarzać, gdyż długi czas będzie musiał upłynąć, aby na coś nazbierać. Teraz to składka np. może być ogłoszona na 1 tydzień i mamy na coś konkretnego...
Powrót do góry
rzelrzel123
Gość

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 13:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wybaczcie, ale jeżeli ja mam NONSTOP centuriona, to rownież będę musiał płacić tyle, co pozostali?
przecież dzięki mnie(min.) dostajemy 3% zniżki + pieniążki wpływają na gildię.
najlepiej wybudować budynek, który pozwala na rekrutowanie większej ilości członków, bo jeżeli nas jest więcej, to dostajemy darmowe punkty podczas ataku(bo brakuje dla nas przeciwników).
a później można pomyślec o polu treningowym.
Powrót do góry
Illidan
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z rzelrzel'em co do budynku Forum Gladiatorus. Potrzebujemy trochę więcej członków do naszej gildii, więc można by ogłosić na tydzień lub 2 mobilizację, i będziemy wpłacać tyle pieniążków ile możemy - codziennie. A co do Centuriona - Jeśli "go" masz to chyba nie będzie to dla Ciebie problem wpłacić troszkę kaski Wink Jednakże żeby coś ustalić, powinni się wszyscy wypowiedzieć, a blisko połowa członków gildii nie raczyła się nawet zarejestrować na forum. Można by wysłać do nich jakieś ostrzeżenie(?)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mateusz501

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że trzeba tak zrobić jak pisze Illidan Smile
Powrót do góry
Illidan
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 09:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mała zmiana mego zdania...( zobaczyłem że znów nas obrabowali na 24k ). Więc najlepiej by było żeby wszyscy zaczęli robić paczki i ustalić dzień w którym wpłacamy złoto na rzecz gildii.
I jeśli już coś będzie założone to będzie trzeba wysłać wiadomość w gildii w grze z racji tego jak już powiedziałem - nie wszyscy się zarejestrowali na forum.
Powrót do góry
Mateusz501

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj postaram się tym zająć. Mam nadzieję, że uda mi się to ogarnąć. Chciałbym także wkrótce zorganizować wybór na Admina.
Powrót do góry
MeMenTo
Gość

PostWysłany: Sob Maj 07, 2011 01:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nom racja caly czas nas jada:/ cos tam wpacam albo staram sie ale to sa grosze w poruwnaniu do calkowitej sumy wiec najlepiej ustalic termni i niech wszyscy wpalca!!!
Powrót do góry
Mateusz501

PostWysłany: Sob Maj 07, 2011 16:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proponuję termin do 17.05.2011. Czekam na potwierdzenie. Jeśli się zgadzacie, to już napiszę wiadomość dla gildii.
Powrót do góry
Illidan
Moderator

PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 09:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm to wtorek jest. Dla mnie w porządku.
Powrót do góry
Illidan
Moderator

PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 09:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko dobrze by było żeby napisać do gildii żeby robili paczki ( jak nie wiedza co to jest to niech sobie sprawdzą) ponieważ szkoda by było żeby obrabowali członkom wiekszość kasy..
Powrót do góry
MeMenTo
Gość

PostWysłany: Nie Maj 08, 2011 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra napisz dokladnie co i jak do tego 17
Powrót do góry
pirusik

PostWysłany: Wto Paź 13, 2020 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam

Kupował ktoś jeździki w tym sklepie https://bialyslonik.pl/jezdziki ?? Moja bratowa wysłała mi ten sklep ale nikt nie odbiera jak próbuje się dodzwonić. A może ktoś wie czy mają gdzieś sklep w okolicy Poznania??
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Paź 13, 2020 13:26    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum GLADIATUS - FORUM GILDII WYBRAŃCY BOGÓW Strona Główna -> ROZBUDOWA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3
Skocz do: